Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

Kërkohet punonjës: Shërbim me klientin

 

Kërkojmë punonjës: Shërbim me klientin

Përshkrimi i punës:
AlbanFootball shpk, lideri i tregtimit të produkteve origjinale të Kombëtares Shqiptare po kërkon të punësoj part-time ose full-time: Shërbim me klientin për dyqanin online.

Qëllim i pozicionit:
Siguron nje shërbim te shkelqyer te klienteve online, në përputhje me të gjitha rregullat e AlbanFootball, me qëllimim rritjen e kënaqesisë së klientit dhe arritjen e objektivave të kompanisë.

Kualifikimet dhe aftësite e kërkuara:

Edukimi:

Student unversiteti ose të sapo dipllomuar në fushën e marketing, biznes, gjuhëve të hauaje ose Tekonologjisë së Informacionit, 

Aftësitë:

  • Te ketë njohuri shumë të mira kompjuterike dhe të rrjeteve sociale.
  • Te ketë aftesi shume te mira komunikimit me shkrim dhe në të folur në shqip dhe anglisht.
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhë të jete i/e gatshme dhe i aftë të punoj në grup.

Procedura e Aplikimit:

Për të aplikuar për kete, ju lutem dërgoni dokumentet e poshtë te përmbledhur:

  1. CV të detajuar
  2. Letër Interesi tek jobs@albanfootball.com