Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

Kërkohet: Financier/e

Kërkojmë punonjës: Financiere

Përshkrimi i punës

Alban Football, sh.p.k, lideri i tregtimit online të produkteve origjinale të Kombëtares Shqiptare te Futbollit po kërkon të punësoj financiere.

Kualifikimet dhe aftësite e kërkuara:

Detyrat

 • Përgjegjësia kryesore e financierit të kompanisë është menaxhimi i burimeve financiare.
 • Regjistrimi dhe analizave e levizjeve ditore të arkës, bankës dhe rrjedhjes së cashit
 • Menaxhimi i pasqyrave financiare
 • Analiza e shitjeve dhe e blerjeve
 • Analiza e shpenzimeve dhe propozimi i përmirësimeve përkatëse
 • Menaxhim i gjendjes stokut.

Kualifikimet / Kërkesat 

 • Minumumi 1 vit experience në profile të ngjashme.
 • Ekperiencë të mëparshme në fushën e finaniciare.
 • Diplomë Universitare në Ekonomik, preferohet profili Finance.
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, vecanërisht Microsoft excel dhe Alpha Finance.
 • Të ketë aftësi analitike, kontrolluese dhe të dijë të gjenerojë raporte menaxheriale;
 • Të dijë të vlerësojë përformancën financiarë të biznesit.
 • Të jetë i vetëmotivuar dhe korrekt me orarin e punes.
 • Të ketë fleksibilitet në administrimin e ngarkesës në punë. 

Shënime

Periudha e proves eshte 2 jave dhe pagesa do te vleresohet ne baze te eksperiences.

Faleminderit per interesin tuaj dhe jeni te lutur te na dergoni CV te shoqeruar me fotografi ne jobs@albanfootball.com

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen!